Impact Fight Night 2019. – Borilački spektakl koji se ne propušta
04/06/2019

Preplatite se
TV Našice

Još samo nekoliko dana (08.06.2019. – subota) dijeli nas od najvećeg borilačkog spektakla u Našicama Impact Fight Night 2019.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANaime, prošlo je već punih 6 godina od kada je KBK Impact Našice organizirao ovakav borilački događaj, ali smo uvjereni kako ga se mnogi još uvijek sjećaju. Kako što zbog odličnih borbi, tako i vrhunske organizacije koju je ovaj tada mladi klub organizirao.

KBK Impact Našice sada postoji skoro 10 godina i nakon nekoliko godina stanke, odlučio je ponovo organizirati ovakav event u Našicama.

Tako nas u ringu uz mnoštvo svjetlosnih i zvučnih efekata očekuje čak 12 borbi i 24 borca iz cijele regije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, koji će se boriti prema pravilima K1 i ultimate fighta. Naravno boriti će se i nekoliko boraca iz Našica pa je itekako važno da dođe što više gledatelja kako bi ih podržalo u tome.

Ovaj sport, za koji kažu mnogi da su moderne gladijatorske igre je i više nego popularan u cijelom svijetu, a kod nas u Hrvatsku je posebnu pažnju dobio dolaskom Mirka Cro Cop Filipovića, legende ovog sporta. Mnogi od nas su do jutarnjih sati s nestrpljenjem očekivali njegove borbe, a i sada kad je otišao u mirovinu, gledamo što se događa na toj sceni gdje nastupaju mnogi borci, pa tako i borci iz Našica i kluba Impact.

Kako bi i našim sugrađanima omogućili da uživo vide i budu dio spektakla, KBK Impact Našice odlučio je ponovo organizirati IMPACT FIGHT NIGHT 2019. Kako se radi o iznimnom događaju, a znamo kako je upravo 6. mjesec doba godina kada Grad Našice slavi svoj Dan, u sve se uključio i Grad Našice kao glavni pokrovitelj, a tu su i Turistička zajednica Grada Našica i Športska zajednica Grada Našica u kojoj je Impact i dugogodišnji član.

Za one koji se ne sjećaju kako je to izgledalo davne 2013. godine, donosimo vam nekoliko borbi koje ste mogli gledati na youtube kanalu, ali i nekoliko slika iz arhive.

Sve u svemu Impact Fight Night 2019. je spektakl koji se ne događa često, pogotovo u Našicama, pa vjerujemo kako će sugrađani, ali i svi oni koji žele biti dio ovog spektakla doći i podržati ovaj događaj. Impact Fight Night 2019. se održava u subotu 08.06.2019. godine s početkom u 20. sati, a karte već sada možete kupiti u Sport Caffe, Monkey bar i na recepciji hotela Park Panolija.

Za kraj napominjemo kako će uz ring, borbe i pregršt efekata kakvih viđate na televiziji biti upriličeno još nekoliko atraktivnih događaja koji će našim sugrađanima ostati još dugo u pamćenju.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji