Veliki entuzijasti NK “Croatia” Velimirovac ulažu u rad kluba i njegovo napredovanje
15/04/2021

Predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović jučer je posjetio nogometni klub “Croatia” Velimirovac kojemu je uručio donaciju vrijednosti 10 000 kuna.

Prilikom posjeta Nikola Antolović istaknuo je kako Klub čine veliki entuzijasti koji sve ulažu u rad kluba i njegovo napredovanje. – Meni je izuzetna čast i zadovoljstvo naći se s mojim starim prijateljima i sportskim djelatnicima NK “Croatia” Velimirovac, kluba kojeg sam i ja bio član. To su veliki entuzijasti koji sve ulažu u rad kluba i njegovo napredovanje, a moram napomenuti da NK “Croatia” okuplja, između ostalog, i veliki broj mladih sportaša. Moram istaknuti da se u Velimirovcu povećava broj stanovnika i rekao bih da je ono najpoželjnije mjesto za stanovanje u okolici Našica – rekao je Nikola Antolović te se zahvalio predsjedniku kluba Tomislavu Kurtanjeku na požrtvovnosti i dosadašnjem kvalitetnom radu kao i Marinu Kneževiću predsjedniku Mjesnog odbora Velimirovac te gospodinu Hrvoju Pintariću na velikom ulaganju u ovaj klub.

Tomislav Kurtanjek, predsjednik NK “Croatia” Velimirovac zahvalio se na hvalevrijednoj donaciji. – Ovim putem se zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj hvalevrijednoj donaciji, prvenstveno Gradskom vijeću Grada Našica na čelu s predsjednikom Krešimirom Kašubom te svima koji su sudjelovali u ovoj akciji. U klubu je trenutno registrirano 40 djece razvrstane u dvije kategorije – početnici i pioniri i 28 registriranih seniora, a imamo i 20 aktivnih veterana koji sudjeluju u nenatjecateljskim događanjima. Ova pandemija koja je pogodila sve klubove jako otežava rad i našem klubu pošto se financijski snalazimo dosta teže, nema niti navijača na utakmicama, jednostavno, puno je zahtjevnije raditi u ovakvim okolnostima. Ovakve donacije su uvijek dobrodošle i nadamo se većoj suradnji s Našicama te ostalim nogometnim klubovima – izjavio je Tomislav Kurtanjek.

Marin Knežević, predsjednik Mjesnog odbora Velimirovac istaknuo je odlučnu suradnju s Gradom Našice. – Nogometni klub, kao i ostale udruge, imaju potrebu za određenim stvarima kako bi normalno funkcionirale i lijepo je kada se vidi da netko vodi računa o njima. Vjerujem da ćemo u daljnjem periodu nastaviti uspješnu suradnju s Gradom kao i Nogometnim središtem te Športskom zajednicom Grada Našica. Moram se osvrnuti i na radove koji se odvijaju u blizini – naime, 2012. godine smo krenuli s inicijativom izgradnje Društvenog doma u Velimirovcu koji će uskoro biti dovršen, a nosit će ime po pokojnom Stjepanu Pintariću, našem mještaninu, čovjeku koji je dao jako puno za Velimirovac i jednom od inicijatora ove akcije. Taj dom je jedna od stvari koje trebaju Velimirovcu pošto je ono jedno od većih prigradskih naselja grada Našica, on ima potrebu i za malonogometnim terenom kao i za još mnogo stvari. Naše mjesto je postalo izuzetno povoljno za život – naseljavaju se mlađe generacija, što iz susjednih općina što iz samih Našica – izjavio je Marin Knežević i pritom se zahvalio Krešimiru Kašubi, predsjedniku Gradskog vijeća Grada Našica i svim sudionicima na izuzetno vrijednoj donaciji.