Utorak pretežno sunčan s južinom te topliji
04/05/2021

Dobro jutro svim čitateljima TV Našica. Ako se po jutro dan poznaje, onda nas danas očekuje stvarno lijep i sunčan dan.  

 

Ni nakon promjenjivog ponedjeljka, ponegdje s kišom, atmosfera se neće dugotrajnije stabilizirati, ali će do kraja srijede ipak biti sunčanije i uz južinu danju osjetno toplije. Tako je jutarnja temperatura ovog utorka u Našicama iznosila 11 °C, a najviša dnevna će dosegnuti 23 °C. Pretežno sunčano, u noći i ujutro mjestimice s maglom, danju ponegdje umjerenom naoblakom. Vjetar slab do umjeren jugozapadni. Na istoku prijepodne prolazno jugoistočnjak.

 

Jutro na kopnu osjetno svježije, po kotlinama je moguć i slab mraz pri tlu. Najniža temperatura od 0 do 6, najviša dnevna uglavnom između 17 i 22 °C. Razmjerno povoljne biometeorološke prilike će biti poticajne za neke meteoropate i mogu podržavati dobru radnu koncentraciju. Uz sunčano i toplije vrijeme, lagane šetnje mogu biti poticajne za mnoge. Ipak, kako atmosfera neće biti sasvim stabilna, uz ponovno jačanje juga manje tegobe su moguće kod najosjetljivijih meteoropata i kroničnih bolesnika.

 

U svakom slučaju nije loše svaki svoj slobodan trenutak iskoristiti za šetnju u prirodi te tako pluća i duh napuniti dobrom vibracijom priroda.