Provalio u kuću
25/04/2021

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 24. travnja, tijekom večeri, u Hrastovcu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću i ukrao više od 1000 kuna i zlatni nakit. Vlasnica 69-godišnja hrvatska državljanka oštećena je za oko 5.000 kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Krivotvorenim testovima za covid-19 pokušali ući u Republiku Hrvatsku

Jučer, 24. travnja, u 14,08 sati, na cestovni granični prijelaz Erdut, doputovali su putnici državljani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Srbiji. Prilikom granične kontrole, 42-godišnjak i 48-godišnjakinja policijskim službenicima su dali na uvid PCR testove izdane od Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije. Uvidom u sadržaj PCR testova, policijski službenici su utvrdili da su krivotvoreni. Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo “Krivotvorenje isprave“, putnicima je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku, a nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su 4 prometne nesreće, gdje su u jednoj prometnoj nesreći tri osobe lako tjelesno ozlijeđene. Preostale tri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.