reklamavelika2015a

dansporta

Danas je na gradskom trgu ispred robne kuće, a u sklopu manifestacije Dani slavonske šume, održan Dan našičkog sporta.

Na ovom tradicionalnom okupljanju predstavili su se sportski klubovi koji djeluju na području Grada Našica i okolice. I ovoga puta, okupili su se članovi mnogih sportskih klubova koji su prezentirali sportske aktivnosti kojima se bave mnogobrojni mladi naši sugrađani.

dansporta2

Prije svega, sudionike i okupljene građane pozdravio je predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus, a kao domaćin tu je bio i gradonačelnik Grada Našica Josip Miletić koji je o ovom događaju također rekao nekoliko riječi.

dansporta3

"Zahvaljujem svim našim sportskim udrugama što su dolaskom na naš prekrasni trg i ove godine oplemenili Dan našičkog sporta. Ujedno, sutra je i Olimpijski dan, tako da je ovo lijepa prilika da svojim sugrađanima pokažemo što sve naša djeca rade za vrijeme kada nisu u školskim klupama. Zahvaljujem se ovom prilikom svim sportskim udrugama, članovima i voditeljima, koji su došli i prezentirali svoj rad, a naravno posebno bih istaknuo i čestitao te zahvalio svim roditeljima i njihovoj djeci koji ulažu svoj napor kako bi Našice i dalje bile grad sporta. Također, vrlo je važno spomenuti početak školske godine, ta kako je ovo lijepa prilika da roditelji učenika vide u koje se sve izvanškolske aktivnosti njihova djeca mogu uključiti. Naravno škola je na prvom mjestu, ali i sport i aktivno bavljenje njima je nešto što oplemenjuje ljude, poboljšava zdravlje i stvara zajedništvo. Još jedanput čestitam svima Dan našičkog sporta i želim puno uspjeha u ovoj sportskoj sezoni."

Detalje možete pogledati u našoj bogatoj foto galeriji.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.