reklamavelika2015a

kviz

Prvi našički pub kviz kreće u novu sezonu. Kao što je bilo najavljeno pred početak ljeta i krajem prve sezone, Našice pub kviz kreće s novom sezonom i to već ovaj petak, 15. rujna od 20 sati u Dublin's pubu u Našicama.

Organizatori su najavili manje izmjene u formatu igre, ali i dalje zanimljiv pristup ovome kvizaškom fenomenu koji je krenuo iz Velike Britanije, a zadnjih godina osvaja i Hrvatsku. Našice pub kviz prvi je pub kviz u Našicama, a registriran je i od strane Hrvatskog kviza saveza. Format igre usmjeren je ekipnom natjecanju s ekipama od 3-4 člana, a koje će u novoj sezoni odgovarati u kombinaciji brzopoteznih pitanja i onih standardnih za koje će imati više vremena za odgovor. Kviz će i dalje imati ligaški format te će uz redovne sponzorske nagrade po pojedinačnim kvizovima biti osigurana i nagrada za ekipe koje kroz sezonu skupe najviše bodova.

Svi zainteresirani za sudjelovanje svoje prijave mogu poslati na službenu Facebook stranicu „Našice pub kviz“, na mail adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj mobitela 098/180-9761 (Robert), a najkasnije sat vremena prije početka kviza (broj mjesta je ograničen stoga zainteresirani požurite s prijavama). One manje hrabre, organizatori pozivaju da svakako dođu, pogledaju ostale ekipe i zabave se, a do idućeg puta možda i skupe hrabrosti jer ipak cilj svega je isključivo zabava.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.