reklamavelika2015a

young

Edukacija za mlade u poljoprivredi

Poljoprivredna televizija organizira predavanja za (mlade) poljoprivrednike koja će se održati u petak 22. rujna 2017. godine u prostorima Veleučilišta u Požegi s početkom u 9:00 sati.

Polaznici edukacije imat će priliku poslušati iskustva nekih od najuspješnijih hrvatskih poljoprivrednika poput Gorana Vrabeca, direktora tvrtke „Volim ljuto“ i Jana Marinca, predsjednika Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika „Agro“ i suvlasnika tvrtke „Veggie“.

Na predavanjima će sudjelovati i predstavnici Ministarstva poljoprivrede koji će govoriti o aktualnim mjerama i potporama. Iznimno korisno izlaganje o najčešćim propustima prilikom prijava na natječaje održat će Katarina Lisjak, konzultantica iz tvrtke „Tempo savjetovanje“, dok će dr.sc. Mario Hak s Veleučilišta u Požegi pojasniti najvažnije porezne propise koji se odnose na male obrte.

Predavanja se održavaju u okviru EU projekta „The Young Farmers Engine for the CAP 2020 – Young Village Folk“, čiji je nositelj Radiotelevizija Slovenija, a Poljoprivredna televizija je suradnik. Cilj projekta je kroz multimedijalne platforme informirati i potaknuti mlade ljude da pokrenu svoje poljoprivredno poslovanje i uključe se u inovativne i održive projekte proizvodnje hrane. Kroz projekt će biti snimljeno i emitirano 25 emisija o mladim poljoprivrednicima iz 8 država članica Europske unije.

Poljoprivredna televizija poziva mlade poljoprivrednike te sve ostale zainteresirane da se prijave za sudjelovanje putem obrasca na www.poljoprivredna.tv/cap2020/. Sudjelovanje je besplatno.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.