reklamavelika2015a

prometna1

Nažalost, negdje oko 16:30 sati u mjestu Našička Breznica, na samom početku sela dogodila se teška prometna nesreća u kojoj za sada kako smo saznali ima povrijeđenih osoba.

Kako smo vidjeli, u prometnoj nesreći sudjelovala su dva vozila, jedno osobno vozilo i jedan autobus (oboje našičkih registarskih oznaka). Kako je došlo do prometne nesreće još ne možemo reći, već ćemo za to morati pričekati službeni izvještaj policije.

prometna3

Za sada možemo reći kako je na mjestu nesreće djelatnici hitne pomoći te JVP Našice koji pokušavaju izvući unesrećenu osobu iz osobnog automobila. Ovom prilikom molimo sve koji idu ovim pravcem, da uspore vožnju. Promet za sada teće jednim prometnim trakom, a vjerujemo kako će se uskoro i to stabilizirati.

U ovom stvarno teškom sudaru, autobus se nakon što je se sudario s automobilom, je nastavio klizati te je prednjim dijelom udario u obližnju kuću. Kako saznajemo nitko u kući nije ozlijeđen ali je nastala također velika materijalna šteta.

U policijskoj Upravi Osječko - baranjsko su potvrdili kako u prometnoj nesreći nema poginulih ni teško ozlijeđenih osoba. Prema prvim informacijama, do nesreće je došlo kada je autobus prešao na lijevu stranu ceste kojom se kretao osobni automobil. Došlo je do udara pri kojemu se autobus zabio u kuću, dok je automobil sletio s ceste.

Uskoro više...

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.