CLIP Našice i Grad Našice – Poziv na besplatnu edukaciju “Računovodstvo i izrada financijskih izvještaja”
14/05/2015

clip1

Centar za lokalne inicijative i poduzetništvo Našice – CLIP Našice i Grad Našice pozivaju Vas da se prijavite na besplatnu dvodnevnu edukaciju „Računovodstvo i izrada financijskih izvještaja”. Edukacija se organizira u sklopu edukacijske aktivnosti „Administrativno poslovanje“ projekta L.I.V.E. OCD Našice kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Termini održavanja edukacije (vijećnica Grada Našica – Trg dr. Franje Tuđmana 7):

21.05.2015. (10:00 – 13:00h)
NOVI ZAKONI, IZMJENE STATUTA I POSLOVANJE UDRUGA (donacije, članarine, putni nalozi, loko vožnja i dr.) + pitanja

 

22.05.2015. (09:00 – 13:00h)
RADIONICA „KAKO SAMOSTALNO VODITI JEDNOSTAVNO KNJIGOVODSTVO“

 

Edukaciju će održati Ivana Ožegović – Savjetnica udruga i vlasnica tvrtke Domino Mod d.o.o. koja je specijalizirana za računovodstvo neprofitnih organizacija i tvrtke Lux education j.d.o.o. koja se bavi savjetovanjem, seminarima i edukacijama za neprofitne organizacije.

 

Prijava uključuje obvezu prisustvovanja cijeloj edukaciji (2 dana) i ograničena je na 10 polaznika. Prijave slati na e – mail adresu: clip.nasice@gmail.com

 

Po završetku edukacije svaki polaznik će dobiti potvrdu. Vašu prijavu ćemo uvažiti ukoliko ju dostavite do 20. svibnja 2015.g. Prijave slati na e – mail adresu: clip.nasice@gmail.com. Za sve dodatne informacije slobodno se obratite Emiliji Malovčak, voditeljici projekta (031/ 618 – 186).

 

U nastavku se nalazi poziv sa detaljnim opisom edukacije i načinom prijave.

cl1

cl2

cl3

 

VEZANI TEKSTOVI