reklama2015A

Našice - Dom zdravlja Našice

Dom zdravlja Našice

Dana 16. travnja 2013. godine održana je 32. sjednica Upravnog vijeća Doma zdravlja Našice, gdje se u sklopu dnevnog reda raspravljalo o financijskom izvješću za razdoblje siječanj- ožujak 2013. god. pri čemu je zaključeno da u ovim teškim uvjetima Dom zdravlja Našice posluje pozitivno prvenstveno zahvaljujući financijskim sredstvima Županije, ali i racionalnim poslovanjem samog ravnateljstva Doma zdravlja.

 

Također se za vrijeme Upravnog vijeća izrazilo veliko zadovoljstvo budućim investicijama u Domu zdravlja Našice kao što su nova kotlovnica u Z.J. Feričanci , izmjena kompletnog krovišta u Z.J. Đurđenovac, te daljnje zamjene dotrajalih stolarija na svim objektima Doma Zdravlja. Za navedene stavke Županija će izdvojiti dodatna sredstva u visini preko pola milijuna kuna za ovu godinu s obzirom na limitirani financijski budžet Doma zdravlja Našice.

 

U planu su i daljnje investicije poput postavljanja solarnih ploča čime bi se osigurala besplatna topla voda svim djelatnicima, bilo da su u koncesiji, bilo da su zaposlenici Doma zdravlja što u konačnici vodi do smanjena troškova ali i ekološke svjesnosti.

Hvale vrijedno je za spomenuti javljanje na natječaj PSC Osijek, gdje je među stotinjak kandidata Dom zdravlja dobio besplatno pravo na korištenje jednog vozila na duži vremenski period, čime smo i tu uštedili znantna financijska sredstva, a istovremeno poboljšali kvalitetu pružanja zdravstvene zaštite.

 

Za pohvaliti je i završetak informatizacije Doma zdravlja Našice, kao i postavljanje video nadzora čime će se smanjiti mogućnost provala koje smo nažalost imali u prethodnom periodu.

 

Ipak ono što je najvažnije za istaknuti, na što smo osobito sretni i ponosni, jest dobivanje specijalizacije iz ortodoncije, čime je riješen ovaj važan dugogodišnji problem. Ovog puta izražavamo veliku zahvalnost i čelnim ljudima u sadašnjem Ministarstvu zdravlja koji su prepoznali ovaj problem što nije bio slučaj u prethodnim razdobljima. Nadamo se da će i drugi gradovi također riješiti ovaj problem, jer je potreba za ortodoncijom na teritoriju cijele Republike Hrvatske izrazito velika, a prisutan je manjak spomenutih kadrova.

 

Predsjednik Upravnog vijeća DZ Našice

Samir Haj Barakat, dr.med., spec. kirurg

 

 

estetic1

banner310 258 2 2

felga up

alicia1

fannibanner

gelo1

Najnovije fotografije

BESPLATNI MALI OGLASI

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2012 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.