Velikodušna donacija od Moto kluba „Racing“ socijalnoj samoposluzi u Našicama
07/06/2016
bajkerizajednicka
Članovi moto kluba „Racing“ Našice danas su se baš iskazali i još jednom otvorili svoja srca potrebitima sa njihovom donacijom socijalnoj samoposluzi i udruzi „Dar dobrote“ u Našicama.
 
robertkresic
„Nemogu reći da sam iznenađen zato što od samog početka postojanja naše udruge moto klub „Racing“ Našice je uvijek bio među prvima koji su nam pružili ruku pomoći i ovo je samo jedna u nizu mnogobrojnih donacija. Isto tako ćemo ovog ljeta organizirati humanitarnu manifestaciju „Mali grad a velikoga srca“ u sklopu kojeg će se održati i prvi nacionalni skup socijalnih samoposluga. Jedino što mi je preostalo reći hvala motoristima te se nadam i daljnoj suradnji.“ – rekao je voditelj socijalne samoposluge Robert Kresić.
granat
„Prilikom oraganizacije 10. Moto susreta u Našicama odlučili smo ove godine prikupljati donacije za pomoć socijalnoj samoposluzi i udruzi „Dar dobrote“. Prilikom završetka moto susreta skupili smo iznos od 5.000 kuna te smo za taj iznos kupili potrebne namirnice i dovezli ih u socijalnu samoposlugu. Ovom prilikom bih se zahvalio svim građanima grada Našica koji su posjetili moto susrete te sudjelovali u prikupljanu ovih donacija. Također se zahvaljujem svim članovima moto kluba „Racing“ jer pomažu, brinu se i socijalno su osjetljivi.“ –rekao je predsjednik moto kluba „Racing“ Našice Siniša Granat.

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2016/6mjesec/7/v4{/gallery}

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAbricks2016