Završna konferencija projekta “Zaželi i ostvari”
14/11/2020

Jučer je Crveni križi Našice održao završnu konferenciju projekta “Zaželi i ostvari”. Na konferenciji su ženama koje su bile zaposlene dodijeljena priznanja i uvjerenja o položenim edukacijama te im se zahvalilo na dvije godine rada i uloženog truda. Restoran “Bricks” je za sve prisutne poslužio ručak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAGradsko društvo Crvenog križa Našice tijekom projekta zaposlio je 13 žena iz kategorije teško zapošljivih osoba koje su dvije godine obilazili 52 krajnja korisnika starije životne dobi s manje socio – ekonomskih i društvenih mogućnosti.

Projekt se ostvaruje u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Našice i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Regionalni ured Osijek. Vrijednost projekta „Zaželi i ostvari“ nešto je više od 2.200.000 kn bespovratnih sredstava. Projekt je odobren u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova EU pod nazivom „Zaželi – program zapošljavanja žena“ financiranog u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda.