Započeli radovi na Tavanačkoj i Ulici braće Radića
06/08/2019

Preplatite se
TV Našice

U tijeku su radovi u Tavanačkoj ulici i Ulici braće Radića, ujedno i prilazima osnovnoj i srednjoj školi koji bi trebali biti gotovi do početka školske godine. Kako doznajemo, u prvoj fazi uređenja Tavanačke ulice, uredit će se oborinska odvodnja, koja na pojedinim dijelovima doseže dubinu i do pet metara.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASATakođer će se sanirati kompletan dio do Ulice Augusta Cesarca, a nakon toga započet će se radovi u Ulici braće Radića. Tamo će se urediti dio između Ulice Vatroslava Lisinskog i Školske ulice, zajedno sa pripadajućim raskrižjem.

Nešto više o radovima rekao je i gradonačelnik grada Našica, Josip Miletić, koji naglašava da će ulice prema školama biti dovršene do početka školske godine, kako bi djeca nesmetano mogla ići u školu.

„Vrijednost ovih radova je preko 3 milijuna kuna i uvjeren sam da ćemo ove radove uspješno završiti do kraja 2019. godine. Dio koji služi za pristup Srednjoj školi Isidora Kršnjavoga i Osnovnoj školi Dore Pejačević svakako će biti gotov do početka školske godine, ali radovi na jednom dijelu Radićeve će se, vjerojatno, nastaviti i nakon toga. Uvjeren sam da će nas i vrijeme poslužiti i da će se izvođači radova potruditi da se to, možda, dovrši i prije rokova.” – rekao je gradonačelnik Našica, Josip Miletić, poželivši djelatnicima Osijek Koteks-a puno uspjeha pri završetku ovih radova.

Gradonačelnik također navodi da je ova investicija sufinancirana sredstvima Županijske uprave za ceste u iznosu od 1,5 milijuna kuna, te se zahvaljuje ravnatelju i županu, Ivanu Anušiću, na punoj potpori u projektima Grada Našice.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji