Zapalio se motor na osobnom automobilu
24/05/2020

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske jučer, 23. svibnja, oko 17,15 sati, u Lošinjskoj ulici, u Osijeku došlo je do požara u predjelu motora na osobnom automobilu u vlasništvu 63-godišnjeg hrvatskog državljanina. Požar su ugasili vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Tijekom današnjeg dana policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorima zaštite od požara obavit će očevid na mjestu požara.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKrađa bicikala

Dolaskom ljepšeg vremena povoljniji su uvjeti za vožnju bicikla te daje priliku građanima da nanovo pokažu svoje vlasništvo u punom sjaju. Praćenjem stanja sigurnosti, zamijećeno je kako dolazi do većeg broja krađa bicikala, koje zbog povoljnih vremenskih prilika sve više građana koristi kao prijevozno sredstvo. U noći s 22. na 23. svibnja, u Ulici Martina Divalta, u Osijeku nepoznati je počinitelj ukrao bicikl koji se nalazio ispred stambene zgrade. Krađom je 21-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta veća od dvije tisuće kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga. U periodu od 12. do 20. svibnja, nepoznati je počinitelj iz dvorišta na Strossmayerovom trgu, u Đakovu ukrao zaključani bicikl. Krađom je 50-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta oko dvije tisuće kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su dvije prometne nesreće. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zabila je teže tjelesne ozljede, dok je druga prometna nesreća za posljedicu imala materijalnu štetu. Prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka.

Pročitajte još