Zapalio se auto
28/06/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 27. lipnja, oko 15,20 sati, u Đakovu, došlo je do samozapaljenja vozila u vožnji. Osobnom automobilu 37-godišnje hrvatske državljanke iz Jaruge u jednom trenutku u prednjem djelu ispod poklopca motora došlo je do požara. Vlasnica je zaustavila automobil i pozvala vatrogasce. Požar su ugasili vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Đakovo. Obavljenim očevidom utvrđeno da je do požara došlo zbog tehničke neispravnosti instalacija za gorivo. U požaru ozlijeđenih osoba nije bilo, a nastala materijalna šteta cijeni se na oko 10000 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo izvješće o događaju.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao rasvjetna tijela

U vremenu od 1. do 16. lipnja, u Ulici Lavoslava Ružićke, u Osijeku, nepoznati počinitelj je s neograđenog gradilišta ukrao oko 20 rasvjetnih tijela. Pravnoj osobi iz Osijek nastala je materijalna šteta oko 37 000 kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede, a pet prometnih nesreća za posljedicu su imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, a na području Belog Manastira, Našica i Donjeg Miholjca dogodila se po jedna prometna nesreća.

Pročitajte još