Zamjenik župana OBŽ ekipama djevojčica iz OŠ kralja Tomislava Našice uručio nagrade
11/11/2019

U petak, 8.11.2019. godine ravnateljica Vlatka Zahirović, učiteljica Đurđica Mašić te učenice Mia Dundović i Dorotea Horvat iz OŠ kralja Tomislava iz Našica prisustvovali su u Osijeku na godišnjoj sjednici Školskog športskog saveza Osječko – baranjske županije za 2018./2019. školsku godinu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASASjednicu Školskog športskog saveza Osječko – baranjske županije vodili su predsjednik Zlatko Kraljević i tajnica Mirna Rajle – Brođanac. Gosti sjednice su bili predsjednik Hrvatskog školskog sportskog saveza Nikola Perković, glavni tajnik Ivan Dujić i zamjenik župana Osječko – baranjske županije Goran Ivanović. Na sjednici je zamjenik župana Goran Ivanović i predsjednik HŠSS Nikola Perković uručili priznanja i nagrade školskim sportskim ekipama koje su osvojile medalju na državnom prvenstvu te najuspješnijim školskim sportskim društvima.

Na državnom prvenstvu Školskih sportskih društava Hrvatske, Osnovna škola kralja Tomislava sudjelovala je na natjecanju gdje su djevojčice ekipno osvojile 1. mjesto u šahu i dobile nagradu od 1500,00 kuna, a djevojčice u streljaštvu osvojile su ekipno 3. mjesto i dobile 500,00 kuna. U ime ekipa nagradu su primile Mia Dundović i Dorotea Horvat. Ekipu šahistica su činile Petra Vidović, 8.c, Tina Gretić, 5.c, Mia Dundović, 5.b, Elizabeta Bernat, 5.c i Ena Rončević, 3.V., a ekipu streljaštva su činile Dorotea Horvat, Nikolina Tutnjević i Dora Rogač. Nakon sjednice za sve nagrađene bio je organiziran domjenak.