Zaključavajte vrata svojeg doma
03/07/2019

Zaključavajte vrata svojeg doma

Preplatite se
TV Našice

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj, između 11. i 16. lipnja, ušao u prostorije otključane obiteljske kuće u Ulici kralja Zvonimira u Kućancima. Počinitelj je ukrao više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASADok se kupao, ukrao mu mobitel

U poslijepodnevnim satima 1. srpnja nepoznati je počinitelj na gradskom bazenu u Đakovu iz ruksaka ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće u protekla 24 sata i događaji u prometu

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je jedanaest prometnih nesreća. U dvije nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih devet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Četiri su se dogodile na području Osijeka, tri na području Đakova, dvije području Belišća, a po jedna na područjima Baranje i Našica.

Jučer, 2. srpnja, policijski su službenici na području PU osječko – baranjske zaustavili tri vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi (dva vozača osobnih automobila i jedan vozač bicikla). Najveću koncentraciju alkohola u krvi vozača evidentirali su u 19,25 sati u Đakovu, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 35-godišnji hrvatski državljanin, uz prisutnost alkohola u krvi od 2,18 grama po kilogramu. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona, isključen je iz prometa. U 15,40 sati u Uglješu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Kod 70-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 1,56 grama po kilogramu.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji