Zadnji dan za sudjelovanje u Foto-izazovu TV Našica – Prijavljeno rekordnih 108 autora
24/10/2020

Kada smo prije samo nekoliko dana ušli s ovim foto izazovom na svjetlo dana nismo ni u ludilu razmišljali o tolikom broju autora koji će se i prijaviti. Danas, samo 5 dana nakon početka, prijavilo se čak 108 autora s velikim brojem fotografija iz Našica, šire okolice, ali i svega onoga što se njima učinilo lijepim kako bi se mogli predstaviti u što boljem svjetlu foto objektiva. Ovolika zainteresiranost nas je svakako sve oduševila, a kako znamo da TV Našice prati oko 100.000 jedinstvenih korisnika ovo je lijepa prilika i za svakog od tih autora da se malo promovira. Uz sve to omogućili smo kako njima, a tako i svim ostalim čitateljima da se odmaknu od crnih misli zbog pandemije koja već sve ubija u pojam, ne samo zbog bolesti već svega onoga što izaziva u ljudi. Zbog toga, odlučili smo i na TV Našicama smanjiti broj crnih vijesti, a pojačati s ovakvim i sličnim projektima koje ćete uskoro moći čitati i gledati kod nas i koje će vas vjerujemo sve razveseliti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Da se još malo vratimo na trenutnu temu, Foto-izazov TV Našica. Dakle, veliki broj ljudi se prijavio, a danas je zadnji dan i za one koji to još nisu učinili.

Iako moramo priznati da je samo sortiranje svih tih fotografija veliki posao, a još veći će biti sutra kada u ruke sve te brojne fotografije budu pregledavali naši uvaženi, već poznati fotografi, žiri Kristijan Katarinček, Dora Dvoržak, Dario Puhanić i Jonathan Kubena (nažalost Dalibor Điri nije bio u mogućnosti sudjelovati, ali ga ovim putem također pozdravljamo). Kako bi sve bilo transparentno, a i stvarno i najpoštenije pri odabiru najbolja tri autora i njihovih fotografija, osim spomenutog žirija, odluku o pobjedniku će moći birati i svi čitatelji. Naime, danas u 23:59 sati, kada slanje fotografija završi, sve ćemo ih sortirati prema slučajnim brojevima, bez da se zna autor. Takve fotografije ćemo objaviti i svaki čitatelj će moći glasati za svog favorita. O glasanju čitatelja ćete više moći pročitati detaljnije sutra uz priložene fotke, a za to vrijeme ocjene će davati i žiri.

Nagrade naših sponzora Caffe bar IzzyAuto servis Felga i restoran Egghus koje stvarno nisu male također ćete saznati sutra, a zanimljiva je stvar da se sve uključio i Grad Našice koji će posebno nagraditi i troje autora za promicanje Našičkog kraja. O svemu tome čitati će te sutra, za sada šaljite i dalje te pokušajte osvojiti ove lijepe i bogate tri nagrade + nagradu Grada Našica.

Sretno svima!!!

[TheChamp-FB-Comments]