Winter party posjetilo čak 50 klubova iz Hrvatske i regije
03/02/2020

Moto klub Racing ovog je vikenda proslavio rođendan organiziravši nikad veću proslavu na kojoj se okupilo nekoliko stotina bajkera, ljubitelja starog rocka, kao i sugrađana. Velike pripreme prethodile su ovom tradicionalnom, sad već devetom po redu Winter partiju koji je održao u Društvenom domu u Zoljanu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAZa sve bajkere domaćini su priredili besplatnu večeru, dok je ostalim posjetiteljima ponuđen velik asortiman alkoholnog i bezalkoholnog pića. Za odličnu zabavu bilo je zaslužan, dugogodišnji prijateljski band našičkog kluba, band Company. Domaći i strani rock dodatno je zagrijao okupljenu ekipu koju je činilo čak 50 klubova iz bliže okolice i iz susjednih zemalja. Među njima bili su bajkeri MK Posavac iz Orašja, MK United iz Žepča te MK Prnjavora iz Bosne i Hercegovine, a pristigli su i gosti iz Slovenije i Srbije.

„Proslavili smo 16. rođendan našim Winter partijem na koji su gosti došli automobilima. Dok naši motocikli spavaju zimski san mi slavimo. Svake godine povećavamo količinu poslužene večere kao i pića, jer nas posjećuje sve veći broj klubova i naših prijatelja, što nas istinski veseli.” – rekao je Siniša Granat, predsjednik MK Racing Našice. Prije same proslave održana je redovna izvještajna skupština kluba na kojoj je rezimirana prošla godina te doneseni planovi za 2020. godinu u kojoj je i dalje cilj posjetiti što veći broj moto susreta.

Potrebno je i naglasiti da se kroz godina rada promijenilo čak 70 posto članstva, no također treba izdvojiti da niti jednog od njih nisu izgubili u nesreći, nego su ljudi iz svojih osobnih razloga izašli iz kluba. Uz to najavljeni su i ovogodišnji našički moto susreti od 29. do 31. svibnja na još ne utvrđenoj lokaciji, jer će našički park u to vrijeme biti u obnovi. Ovaj odličan party nastavio se do dugo u noć, a posjetio ga je i gradonačelnik Josip Miletić, poželivši svim bajkerima sve najbolje u novoj godini.

Cijelu galeriju slika pogledajte na facebook na https://www.facebook.com/TVNasice/

[fts_facebook type=album_photos id=175909019125252 posts=20 title=no title_align=left description=no words=45 popup=yes album_id=2620650877984375 image_width=200px image_height=200px space_between_photos=1px hide_date_likes_comments=no center_container=yes]