Vruće vrijeme uzima svoj danak – Vatrogasci u Našicama ponovo u borbi s vatrenom stihijom
09/07/2020

JVP Našice danas je oko 15 sati dobila dojavu o požaru u Normancima u općini Koška. Na teren su odmah izašli djelatnici JVP Našice, njih 4 s jednim navalnim vozilom, te su se pridružili dečkima DVD-a Koška.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANaime, došlo je do požara na jednoj od njiva na kojoj je radila balirka (stroj za baliranje sijena). Uz to, vatra se proširila i na polje tako da je osim stroja izgorjelo oko 1 hektar suhog sjena, a na svu sreću traktor koji je prevozio balirku se uspio na vrijeme odspojiti, pa je samim time i šteta nešto manja. Na mjesto požarišta je osim vatrogasaca (Našice – 4 djelatnika JVP i navalno vozilo, Koška 5 dobrovoljaca DVD-a Koška i navalno vozilo) došla i policijska ophodnja koja je napisala izvještaj te ćemo o uzrocima požara moći čitati u narednim danima.

Već dugo nismo ništa pisali o našim vrijednim vatrogascima, ali to ne znači da oni ne rade marljivo kako bi imali što manje ovakvih ili sličnih događaja. Za sve čitatelje napominjemo kako pri paljenju korova mora biti poseban oprez te da ukoliko dođe do širenja požara odmah obavijeste vatrogasne službe.