Vikendom moguć odlazak na bazene
09/01/2020

Jedno polugodište je iza školaraca, a drugo je tek započelo. U prvim danima drugog polugodišta članovi Udruge „Prijateljstvo” – Feričanci izradili su raspored aktivnosti sukladan potrebama i aktivnostima djece i učenika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU tu svrhu aktivnosti su raspoređene tako da se svakoga dana u njima mogu uživati djeca, školarci, mladi, ali i mještani, u prostoriji Udruge ili na drugim, dogovorenim lokacijama. Najveći je naglasak na sportskim aktivnostima koje udruga organizira, a kojima se djecu i mlade nastoji potaknuti na bavljenje sportom i svakodnevnu fizičku aktivnost. Sve aktivnosti i radionice u potpunosti su besplatne, a uključuju razne dobne skupine, tako da i djeca i mladi mogu pronaći aktivnosti koje ih zanimaju.

Tako će se ponedjeljkom održavati igraonica za osnovnoškolce, u vremenu od 19 do 20 sati, a odmah nakon toga slijedi i radionica za srednjoškolce i mlade, s početkom u 20 sati. Utorkom će od 20 do 21 sat viši razredi osnovne škole (5. – 8. razred) imati sportske grupe, a niži razredi sportske grupe će imati srijedom od 19 do 20 sati, a sve to u dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora u Feričancima. Četvrtak će biti dan za administrativne poslove udruge, a petkom će učitelji i profesori dogovarati termine sa učenicima za pomoć pri učenju, odnosno instrukcije. Također će se od 19 sati održavati radionica za mlade, a od 20 do 21 sat rekreacija za mještane i mlade u dvorani OŠ Vladimira Nazora. Subota će biti najzanimljiviji dan u tjednu, kada će se organizirati igraonica za vrtićance predškolskog uzrasta od 13 do 14 sati, a za učenike osnovne škole od 14 do 15 sati. Od 15 i 30 sati održavat će se rođendaonice, a prema dogovoru su mogući odlasci na bazene u Orahovicu te u Dom kulture Našice.

Napominjemo da bi objektivne okolnosti mogle utjecati na izmjene rasporeda, a za sve informacije, uključujući instrukcije, termine za proslave rođendana i ostala pitanja, možete se obratiti na broj: 091 735 1175.

Foto: ustupljene fotografije

Pročitajte još