Vikend u adventskom ozračju
06/12/2019

Za vikend male i velike Našičane očekuju nove adventure. Nakon što sveti Nikola u petak podijeli poklone djeci u vrtićima, školama i bolnici, te nakon što se pojavi na pozornici u predstavama, u subotu će na Trgu dr. Franje Tuđmana biti jako veselo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAS početkom u 18 sati, uz bogatu gastronomsku ponudu, pod adventskim šatorom pojavit će se nove ponude udruga i ustanova koje nisu sudjelovale prošli vikend. Tako će u organizaciji Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Našice biti izložena gastronomska ponuda i ručni radovi, a Učenička zadruga Osnovne škole kralja Tomislava, kao i Učenička zadruga OŠ Ivan Brnjik Slovak Jelisavac, predstavit će svoje radove. Nakon svih izložbi i bogate gastronomske ponude, u 19 sati i 15 minuta, također na Trgu dr. Franje Tuđmana, u organizaciji Udruge DarNa održat će se paljenje druge adventske svijeće, gdje će volonteri Caritasa Našice čitati, a nastupit će dječji zbor Župe sv. Antuna Padovanskog Našice.

Potom će oko 20 sati nastupiti KUD „Zagorci” Beljevina i KUD Crkvari. Ova nedjelja također je posvećena najmlađima, pa će tako od 17 do 19 sati na Trgu dr. Franje Tuđmana ponovno biti održana radionica „Dječji kutak”, gdje će malci moći uživati u raznim radionicama, čitanju bajki, crtanju, te gledanju animiranog filma. Sve to organizirali su Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice, Zavičajni muzeja Našice, Radio Našice, Udruga mladih „INFO“ Našice i Gradski savjet mladih Grada Našica.

Pročitajte još