Velimirovačka ljetna večer
24/06/2019

Preplatite se
TV Našice

Iako je vrijeme bilo nimalo obećavajuće već u jutarnjim satima, tračak sunca ipak je dozvolio održavanje Velimirovačke ljetne večeri. Ova tradicionalna manifestacija objedinjuje i sport i kulturu, tako je održan malonogometni turnir na travi, dok je večernji program upotpunio nastup KUD-a Tamburica iz Velimirovca, dječje i odrasle skupine.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANa turniru se natjecalo 15 ekipa, a najbolji su bili nogometaši iz Lile, drugi Markovac a treći Vugori. Za najboljeg vratara odabran je, nažalost ozlijeđeni, Luka Hvizdak iz pobjedničke ekipe dok je za najboljeg strijelca izabran Matej Jović. Ovom turistički važnom događaju koji svake godine okupi više stotina ljudi prisustvovao je i gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik Mjesnog odbora Našice Josip Matek te direktor Turističke zajednice Grada Našica Srečko Perković, ali i drugi važni gosti.

“Ovdje sam kao domaćin Velimirovačkih ljetnih večeri koje Mjesni odbor uz pomoć Grada Našica, Turističke zajednice Grada Našica, sponzora te nogometnog kluba organizira kako bi počastili sve naše drage goste. Kako je ovo već 8. manifestacija, stvorili smo tradiciju. Ono što je karakteristično uz program je besplatna voletina, a prošle godine je podijeljeno između 900 i 1000 porcija, dok je ove godine pripremljen vol težine 700 kilograma za nekih 700 porcija.” – rekao je Marin Knežević, predsjednik Mjesnog odbora Velimirovac koji je istaknuo da u organizaciji manifestacije sudjeluje svih 5 udruga iz sela te da je upravo ovo savršena prilika za druženje i dobru zabavu. A za dobru zabavu do ranih jutarnjih sati pobrinule su se Zlatne strune.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji