MNK Našice ostvario velike rezultate u prošloj godini
18/02/2019

MNK Našice ostvario velike rezultate u prošloj godini

Preplatite se
TV Našice

U Vukojevcima je održana redovita izvještajna sjednica Skupštine MNK Našice, u koju je članove kluba i goste uveo predsjednik Branko Kresoja koji je ujedno i podnio izvješće o radu kluba u prošloj godini. Od istančanih rezultata naveo je titulu jesenskog prvaka koju je osvojila seniorska ekipa u Drugoj hrvatskoj malonogometnoj ligi istok, a zapažene rezultate ostvarili su i kadetska i juniorska ekipa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA„MNK Našice je svojim radom i trudom ostvario iznimne rezultate u 2018. godine, bez obzira na termine treninga u kasnim satim koji nije prihvatljiv za mlađe selekcije, u čijem rješavanju trenutno surađujemo sa ŽOK Našice i RK Nexe. U sezoni 2017./2018. zauzeli smo 6.mjesto Druge malonogometne lige istok što je bio odličan rezultat obzirom na velik broj ozljeđenih igrača. Najbolji strijelci kluba bili su Vedran Torčić sa 11 pogodaka, a slijedi ga mladi Mihael Tomić sa 8 pogodaka, Slaven Kubaša sa 7.

U juniorskom dijelu natjecanja završili smo sezonu na 3. mjestu Druge malonogometne lige istoku konkurenciji 13 klubova uključujući 2 prvoligaša, te na ovome zahvaljujem radu i trudu trenera Dalibora Husnjaka te mladih igrača. Juniorska ekipa postigla je 79 golova što joj daje epitet najboljeg napada lige gdje moramo istaknuti igrače poput Josipa Hovanjec, Ivana Amiđića sa postignutih 14 pogodaka.” – ističe predsjednik MNK Našice.

Dobri rezultati omogućili su im nastup u završnici Finale kupa Hrvatske kao jedinom drugoligaškom klubu, koja je uz pomoć Grada Našica održana u dvorani Kralja Tomislava. Što se tiče sezone 2018./2019. postali su jesenski prvak Druge malonogometne lige istok s 52 pogotka i 19 primljenih pogodaka. Na ovo izvješće nadovezao se Dalibor Husnjak sa Izvješćem o financijskom poslovanju, a izvješće Nadzornog odbora podnio je Miroslav Mijić. Na sjednici su sudjelovali igrači a sva izvješća su usvojena jednoglasno.

Okupljenima se obratio gradonačelnik Našica Josip Miletić koji je istaknuo ponos velikim priznanjima i nagradama u prošloj godini.

„Čestitam na povijesnom uspjehu koji ste postigli, te domaćinstvu koji ste uz podršku Grada Našica ostvarili, a u sljedećim aktivnostima ćemo nastaviti biti vaša podrška. Drago nam je da se općenito dosta djece uključuje u sport, kao što je slučaj i u MNK Našice gdje mlađe generacije također postižu zapažene rezultate. Ističem i Vaš humanitarni rad što je za svaku pohvalu, jer svojom ste igrom pomogli i drugima što je izuzetno bitno.” – rekao je okupljenima gradonačelnik Josip Miletić.

Na njegove riječi nadovezali su se i predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak te predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Nikola Antolović koji su obećali potporu u radu kluba i financijsku pomoć.

Okupljenima se obratio i Krunoslav Toth predsjednik NK Šipovac koji je pohvalio rad igrača i uprave te obećao daljnju dobru suradnju.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji