Veliki planovi za sljedeću godinu
19/12/2018

Veliki planovi za sljedeću godinu

Preplatite se
TV Našice

U DVD-u Podgorač održan je svečani domjenak povodom Božićnih i Novogodišnjih blagdana za sve partnere i suradnike u organizaciji općine Podgorač. Načelnik Goran Đanić istakao je da je ovo bila vrlo uspješna godina s velikim brojem realiziranih projekata.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA„U 2018. godini uspjeli smo osigurati opskrbu stanovništva pitkom vodom kroz projekte koji su u završnoj fazi u naseljima Budimci i Poganovci. Naši snovi u završnoj su fazi realiziranja, a od ostalih projekata istaknuo bih projektiranje sportskog centara u vrijednosti 1.000.000,00 eura, te rekonstrukciju vatrogasnog doma u iznosu od 6.000.000,00 kuna. Uz sve to i ove smo godine osigurali božićnice, stipendije, uskrsnice te sufinanciranje prijevoza i kuhinje za stanovnike naše općine.” – rekao je Goran Đanić te najavio planove za sljedeću godinu.

Općina će realizirati četiri projekta u naselju Podgorač; projektiranje groblja i mrtvačnice, rekonstrukcija 12 kilometara staze, izgradnja akumulacijskog jezera Breznica, završetak poslovne zone. Kao najveći projekt, prema riječima načelnika ističe se poslovna zona kojoj je cilj otvaranje novih radnih mjesta, privlačenje velikog broja investitora, ali i zaustavljanje iseljavanja mladih. Načelnik Đanić zahvalio je svima na dolasku, ali posebne zahvale pridao je svim radnicima općine u sklopu javnih radova i projekata, vijećnicima, partnerima u Osječko – baranjskoj županiji, sportskim, kulturno – umjetničkim udrugama a najviše vatrogascima na angažmanu u 2018. godini. Također je, svim mještanima i žiteljima poželio blagoslovljen Božić i sretnu i uspješnu novu 2019. godinu.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji