Velika potražnja za kartama za utakmicu RK Nexe vs Bidasoa Irun
28/09/2020

Rukometni klub Nexe unatoč pandemiji Covid-19 i krizi koju proživljava cijeli svijet i sport u cjelini napreduje u svakom pogledu. Kako bi se prilagodili ovoj nesvakidašnjoj situaciji u kojoj moramo paziti na svaki korak i pridržavati se svih mjera stožera u klubu su uveli nekoliko noviteta.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAJedna od novosti je svakako online prodaja ulaznica putem web platforme s kojom će svaki navijač moći iz udobnosti svoga doma kupiti ulaznicu za utakmice RK Nexe. Iako je online kupovina ulaznica tek započela, iz kluba već sada pokazuju zadovoljstvo napretkom koji se vidi i po prodaji ostvarenoj u ovih par dana.

Što će sve, ili jedan dio, u budućnosti biti novost u RK Nexe u par rečenica rekao je i sportski direktor, nekadašnji igrač RK Nexe i reprezentativac Hrvatske Vedran Zrnić:

„Sa zadovoljstvom mogu reći kako smo u ovih nekoliko mjeseci napravili velik iskorak prema naprijed.

Po uzoru na druge klubove koji djeluju u svijetu, te imaju veliku i jaku infrastrukturu, uveli smo nekoliko novih stvari kako bi našim navijačima i ljubiteljima rukometa još više približili naš klub RK Nexe.

Prije svega moram istaknuti prodaju online ulaznica koju smo uz pomoć platforme mojekarte.hr uspješno adaptirali u našu web stranicu. S tim potezom omogućili smo da se karte za buduće domaće utakmice mogu kupiti putem web platforme. Ova ideja stara je već neko vrijeme, a kada se otvorila prilika za realizacijom objeručke ju je prihvatio i predsjednik Josip Ergović, te smo sve uspjeli posložiti na vrijeme.

Raduje činjenica da smo sve ostvarili u pravi trenutak, te se karte za ovaj važan susret u utorak sa Španjolcima već prodaju. Osim što imamo uvid u broj gledatelja na tribinama, imamo priliku onima koji se registriraju pri kupnji ulaznica omogućiti obavijesti o raznim akcijama paketa koje uskoro uvodimo.

Na ovaj način dajemo puno širu sliku rada kluba cijeloj regiji. Svi oni koji se registriraju moći će birati pakete vezane uz utakmice SEHA lige, europskih utakmica, utakmica Hrvatske lige, a moći će kombinirati i dvije utakmice plus konzumaciju pića, i slično.

Pokušavamo objediniti cijelo iskustvo na zadovoljstvo svih, kako navijača tako i onih koji rade u klubu.

Ovim putem pozivam sve navijače da se registriraju za kupnju i iskoriste priliku za dobivanje najnovijih informacija o svemu onome što se događa u klubu, rasporedu, akcijama, ponudama, i slično.

U pandemiji korone broj gledatelja je ograničen, te će i broj ulaznica biti smanjen. No, kada sve to prođe, vratit ćemo se s punim kapacitetom, što nas sve zajedno veseli.” – rekao je među ostalim Vedran Zrnić, sportski direktor RK Nexe.

Za kraj napominjemo, broj prodanih ulaznica se povećava, požurite s registracijom i kupnjom kako bi već u utorak mogli uživati u spektaklu kojeg će prirediti igrači RK Nexe!

Ulaznice možete kupiti ovdje: https://rknexe.mojekarte.hr/hr/tickets.html

Isto tako, ulaznice će se moći kupiti i na ulazu u dvoranu danas (ponedjeljak, 28.9.) od 16:00 do 19:00 sati, sutra (utorak, 29.9.) od 8:00 do 12:00 sati, te od 16:00 sati do početka utakmice.