Uspješna akcija dobrovoljnog darivanja krvi
22/01/2020

Preplatite se
TV Našice

Jučer je održana akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Srednjoj školi Našice. Akciji je ukupno pristupilo 77 darivatelja, a krv je uspješno darivalo njih 70, od toga je bilo 27 žena i 43 muškarca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANovih darivatelja je bilo 25: Irha Baričević Dunja, Krnjak Josipa, Sušjenka Denis-Tomislav, Njegovanović Ocelić Paula, Pintar Renata, Vrabac Mirjana, Antolović Davor svi iz Našica, zatim Kovač Kristina iz Ostrošinaca, Škrnjug Anavita iz Đurđenovca, Jakovljević Patricio i Boltadžija Maja iz Donje Motičine, Vidović Mateo iz Lacića, Bencek Drago iz Bokšić Luga, Maljković Sebastian iz Ličkog Novog Sela, Kovač Antonio iz Subotičkog Luga, Stojanović Filip iz Vučjaka Feričanačkog, Benović Dominik, Šubara Davor i Maligec Marija iz Feričanaca, Milobara Marko iz Stipanovaca, Štefan Dunja iz Rakitovice, Horvatović Tena iz Markovca Našičkog, Koprivčić Tea iz Brezika, Begić Matea iz Martina i Zvonarić Luka iz Zdenaca.

Iduća akcija je 27.01. u ponedjeljak u Koški (osnovna škola) od 17:00 do 20:00 sati. Hvala svim darivateljima što nesebično daruju dio sebe! Crveni križ se zahvaljuje i Radio Našicama koji je svim darivateljima koji su prvi puta darivali krv poklonili besplatnu kino ulaznicu za nadolazeću projekciju.

Foto: ustupljene fotografije

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji