Uspjeh Hrvatske demokratske zajednice Grada Našica i općina našičkog prstena
09/07/2020

Nakon izbora za zastupnike Hrvatskog sabora održanog 05. srpnja 2020 godine, HDZ Našice zahvaljuje se građanima i članovima na iskazanom povjerenju. Posebna zahvala za iznimno povjerenje kojim ste nagradili rad Ivana Anušića predsjednika županijskog HDZ-a Osječko – baranjske županije i župana osječko – baranjskog, koji je s 23.679 glasova povjerenja ostvario najbolji rezultat u IV. Izbornoj jedinici.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKandidat HDZ-a Hrvoje Šimić na području našičkog prstena ostvario je izniman rezultat te je dobio povjerenje od 3004 glasa, što je treći preferencijalni rezultat u IV. Izbornoj jedinici i drugi izborni rezultat u osječko – baranjskoj županiji po broju preferencijalnih glasova. Hrvoje Šimić tako je izabran u 10-i saziv hrvatskog sabora Republike Hrvatske izvornim mandatom i povjerenjem birača.

 

REZULTATI ZA IZBOR ZASTUPNIKA U HRVATSKI SABOR 2020.:

DONJA MOTIČINA HDZ 48,75%

ĐURĐENOVAC HDZ 46,78%

FERIČANCI HDZ 45,80%

KOŠKA HDZ 51,10%

PODGORAČ HDZ 34,34%

NAŠICE HDZ 47,43%

 

Ovaj izniman rezultat Hrvatske demokratske zajednice rezultat je povjerenja birača i pobjeda hrvatskog naroda, koji su u ovim iznimno izazovnim vremenima prepoznali sigurnost i snagu, ljude koji su spremni preuzeti odgovornost za dobrobit, zdravlje i sigurnost našeg kraja, Slavonije i Baranje, kao i svakog kutka naše domovine. Pozivamo sve koji žele dijeliti vrijednosti i pomoći u viziji razvijene i jake Slavonije i Baranje da nam se pridruže kroz rad mladeži Hdz-a, Zajednice Katarine Zrinski i temeljnih organizacija Hdz-a. Hvala Vam!

Vd. Predsjednik gradske organizacije Hdz-a Grada Našica

Krešimir Kašuba dr.med.vet.

[TheChamp-FB-Comments]