Uskoro u Velikom parku turistički posjetiteljski centar
23/10/2020

Gradonačelnik Josip Miletić danas je obišao radove na izgradnji posjetiteljskog centra koji se radi u Velikom perivoju u sklopu projekta Prirodne baštine. Pri obilasku, gradonačelnik je istaknuo kako se radi o projektu izuzetne vrijednosti kojim se uređuje puno toga, a između ostalog i posjetiteljski centar koji je u visokoj fazi gotovosti.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAOvdje će biti središnja točka za posjetitelje Grada Našica i za razvoj turizma, a kroz mjesec dana očekujemo završetak radova. Ovdje na terenu smo se uvjerili da je sve dobro napravljeno, lijepo izgleda, a struka će voditi računa o tome da to bude onako kako je to i planirano.” – rekao je gradonačelnik Miletić i napomenuo kako će ovaj posjetiteljski centar podići kvalitetu usluge prema našim turistima, a isto tako i podići infrastrukturu.

 

Gradonačelnik je naglasio kako projekti prirodne i kulturne baštine ne znače isključivo samo obnovu već se u sklopu tih projekata realiziraju i stvari za neku novu dodatnu vrijednost i za nove prostore u kojima će boraviti određeni djelatnici i razvijati se određene struke. Gradonačelnik je pohvalio sve o ljude koji sudjeluju u samoj provedbi projekta prirodne baštine. Osvrnuo se i na nevrijeme u Velikom parku te rekao kako je veliki dio štete saniran te da ostaje još dio sanacije kada vremenski uvjeti to dozvole kao i radovi na nastavku obnove prirodne baštine.

[TheChamp-FB-Comments]