Uskoro u parku dva sportska terena za tenis, sportsko igralište za odbojku na pijesku te košarkaško i rukometno igralište
25/09/2020

U našičkom Velikom parku u tijeku su radovi asfaltiranja sportskih terena, investicije vrijedne oko 3 milijuna kuna u sklopu Projekta prirodne baštine. Radove su danas obišli gradonačelnik Josip Miletić, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović, pročelnik za investiciju i prostorno planiranje Ivan Majer i voditelj Uprave šuma Podružnice Našice Vlado Keglević.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAGradonačelnik Josip Miletić rekao je kako će se napraviti dva sportska terena za tenis, sportsko igralište za odbojku na pijesku te košarkaško i rukometno igralište.

-Danas smo došli obići radove uređenja sportskih terena uz koje će biti uređen i pristup igralištu sa svih strana te postavljene klupice. Tu su već postojeće sprave za vježbanje, a za rekreativce smo osmislili trčanje kroz čitavi Veliki park. Vjerujem da će uskoro ova igrališta služiti svim našim sportskim kolektivima- rekao je gradonačelnik Miletić i nadodao kako su u tijeku i radovi na otklanjaju drveća porušenih u velikom nevremenu koje je zahvatilo Grad te se zahvalio svima koji sudjeluju u raščišćavanju parka.

Predsjednik Športske zajednice Grada Našica Nikola Antolović rekao je kako će ovi sportski tereni dodatno služiti razvoju sporta u Našicama.

-Uz srednjoškolsko igralište uskoro ćemo dobiti i veliko igralište u parku koje će nam služiti za razvoj sporta u gradu. Uz rekreativce koji će koristiti ove objekte, naši sportaši će imati još jedno mjesto koje će moći koristiti. Ovo je vrlo važan segment u razvoju sporta u Našicama pošto smo deficitarni sa športskim objektima – rekao je Antolović i pozvao sve sportaše i rekreativce neka koriste ova igrališta ubuduće.