URT „Nexe Team” opet sa zlatnom medaljom
30/08/2020

Odbojkaški klub Strizivojna dana 29.8.2020. organizirao je Noćni cener najdužom ulicom u Hrvatskoj te utrku na 5 km. Sama staza je asfaltna bez visinske razlike te je kao takva savršena za postizanje osobnih rekorda. Ove godine u muškoj i ženskoj kategoriji bila je velika konkurencija, a na utrku su došli hrvatski reprezentativci u ultramaratonu iz raznih klubova iz Hrvatske.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAU utrci na 10 km u ženskoj konkurenciji članica URT „Nexe Team” Našice Dubravka Mesec odnijela je pobjedu te se okitila zlatnom medaljom dok je Valerija Šimić uspješno istrčala utrku s vrlo dobrim osobnim rezultatom. U muškoj konkurenciji Damir Mesec osvoji je odlično četvrto mjesto dok je Hrvoje Dundović također uspješno istrčao utrku s odličnim osobnim rezultatom.

U utrci na 5 km pojavio se nakon dugo vremena Hrvoje Tržić koji je bez jačih treninga osvojio izvrsno sedmo mjesto te tako uspješno zaključio nastupe trkača URT „Nexe Team” Našice.

U isto vrijeme u Zagrebu odvijala se utrka Grawe noćni maraton prikladnog naziva „Zapisano u zvijezdama“, a na njoj su nakon prošlo tjednog niza uspjeha sudjelovale sestre Vesna Janković i Jasna Plemeniti. I ovaj put našičke trkačice nisu iznevjerile te je Vesna Janković uspješno istrčala polumaraton (21,0975 km) dok je Jasna Plemeniti istrčala maraton (42,195 km).

Kako našička udruga ima uspješne sestre u seniorskoj kategoriji tako se s ponosom može pohvaliti i sestrama u mlađoj kategoriji tj. sestrama Nikom i Miom Hajnal, ujedno i polaznicama škole trčanja Nexe Team koje su u subotu 29.08.2020. godine sudjelovale u rekreativnoj „Panonskoj utrci” u Osijeku bez mjerenja vremena i službenih rezultata Djevojčice su bez ikakvih problema istrčale zadane dionice, a istima se priključila i Žana Bilandžić članica iz Osijeka koja je utrku iskoristila kao odličan trening.

 

[TheChamp-FB-Comments]