URT „Nexe Team” Našice uspješan u Kopačkom ritu
14/09/2020

Prekrasan jesenski dan okupio je u subotu 12. rujna 2020. godine trkače u Parku prirode „ Kopački rit” na 5. Baranjskom Ferivi polumaratonu. Uz mnoštvo zabavnih sadržaja i savršenu organizaciju, AK Slavonija – Žito ponudio je prekrasnu utrku Parkom prirode koju ljubitelji trčanja nisu željeli propustiti. Uz dvorac Tikveš ovaj put dominirao je i Dvorac Pejačević koji je na majicama URT „Nexe Team” Našice privlačio pažnju budući da se u „Kopačkom ritu” okupio velik broj članova Udruge.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASATek u šali, sportski prijatelji iz drugih trkačkih udruga spominjali su članove URT „Nexe Team” Našice kao „sakupljače željeza” i „tvornicu medalja” misleći pri tom da Našičani nisu došli samo trčati nego i osvajati i bili su u pravu.

URT „Nexe Team” Našice na utrci 21 km predstavljali su:

Krešimir Žagar

Dubravka Mesec

Damir Mesec

Vesna Janković

Dejan Perasić

Jasna Plemeniti i

Tomislav Gall

Na utrci na 5 km URT „Nexe Team” Našice predstavljali su:

Valerija Šimić

Tomislava Kuricek

Dražen Ganzberger

Žana Bilandžić

Mihaela Zorkić

Hrvoje Dundović

Na utrci djece bili su članovi URT „Nexe Team” Našice

Mia Hajnal

Nika Hajnal i Filipa Šimić

Logistika i podrška Ivona Gall, Mario Pavičić, Mislav Pavičić, Martina i Mia Pavičić.

Velika sparina i vlažnost koja je dominirala Parkom prirode u mnogome je utjecala na rezultate te su vremenski uvjeti bili ekstremni i izuzetno teški za trčanje. Svaki trkač koji je ušao u cilj bio je pobjednik i popraćen velikim aplauzom navijača i građanstva koje je došlo vidjeti ove ljude kojima ni najteže vremenske prilike nisu zapreka da bi ostvarili vlastite ciljeve.

Članovi URT „Nexe Team” Našice ostvarili su izvrsne rezultate pa su na 21 km osvojili – Krešimir Žagar, prvo mjesto u starosnoj kategoriji i osmo mjesto u ukupnom poretku, Damir Mesec, prvo mjesto u starosnoj kategoriji i peto mjesto u ukupnom poretku, Dubravka Mesec, drugo mjesto u starosnoj kategoriji i četvrto mjesto u ukupnom poretku, Vesna Janković, treće mjesto u starosnoj kategoriji i deveto mjesto u ukupnom poretku. Dejan Perasić, Jasna Plemeniti i Tomislav Gall uspješno su istrčali ovu zahtjevnu disciplinu te na najbolji način završili uspješan dan članova URT „Nexe Team” Našice u disciplini polumaraton. U utrci na 5 km treba izdvojiti izvrstan rezultat Valerije Šimić koja je u svojoj starosnoj kategoriji zauzelo drugo mjesto dok je Dražen Ganzberger osvojio u svojoj starosnoj kategoriji četvrto mjesto. Žana Bilandžić, Mihaela Zorkić te Tomislava Kuricek i Hrvoje Dundović uspješno su istrčali utrku s vrlo dobrim osobnim rezultatima.

 

Škola trčanja URT „Nexe Team” Našice predstavila je svoje tri mlade i perspektivne trkačice pa je tako Mia Hajnal osvojila izvrsno četvrto mjesto, a Nika Hajnal i Filipa Šimić uspješno su završile svoje utrke. Jedan prekrasan trkački dan tako je na najbolji način završio u prelijepoj Baranji uz dominaciju članova URT „Nexe Team” Našice koji ove godine nižu fantastične rezultate i time na najbolji način prezentiraju svoj Grad Našice.