URT „Nexe Team” Našice od Knina do Dvora
10/08/2020

Najaktivnija našička udruga ponovno je protekli tjedan imala niz aktivnosti u kojima je sudjelovala sa svojim trkačima. U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 25. obljetnice VRO “Oluja” – Udruga maratonaca Virovitičko – podravske županije “Glasnici istine” po šesti puta je organizirala memorijalni maraton Čavoglave – Knin.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAČlanovi udruge rekreativnog trčanja Nexe team iz Našica Jasna Plemeniti, Vesna Janković i Dejan Šoufek sudjelovali su u ovom događaju te su dana 05. 08. 2020. godine zajedno s ostalim trkačima iz drugih udruga istrčali ovaj memorijalni maraton.

U povodu 25. obljetnice završetka VRO „Oluja” dana 09. 08. 2020. godine u Dvoru Udruga maratonaca Sisačko – moslavačke županije ‘Heroji ne umiru’ organizirala je 1. memorijalnu utrku Dvor – Kukljani u dužini od 15 km. Uz 40-tak trkača iz cijele hrvatske sudjelovali su trkači URT „Nexe Team” Našice Dejan Perasić, Marko Srnec, Tomislav Gall i Branko Štefelić (potpora) koji su po iznimno teškim uvjetima zbog visoke temperature i sparine uspješno istrčali ovu memorijalnu utrku. Po dolasku u Dvor trkače je dočekalo visoko izaslanstvo na čelu sa županom Sisačko – moslavačke županije Ivom Žinićem. Nakon završetka utrke našički trkači su produžili do prijateljske Sunje gdje su nastavali druženje sa svojim članovima i prijateljima.

[TheChamp-FB-Comments]