URT „Nexe Team“ Našice nastavlja školu trčanja
02/06/2020

Nakon gotovo 3 mjeseca pauze URT „Nexe Team“ Našice sukladno preporukama i odlukama nacionalnog stožera civilne zaštite uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera nastavio je sa školom trčanja za najmlađe.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASADana 01. 06. 2020. godine 15-tak najmlađih polaznika škole trčanja na atletskoj stazi „srednjoškolskog igrališta“ uz prethodnu suglasnost svojih roditelja i stručno vodstvo trenera Damira Mesec nastavilo je sa svojim aktivnostima. Polamalo umorni zbog smanjenih fizičkih aktivnosti u prethodnom razdoblju nisu skrivali zadovoljstvo zajedničkim druženjem te nestrpljivo očekuju nove zajedničke treninge. Iz URT „Nexe Team“ Našice ističu da su otvorene prijave za upis u program škole trčanja koje će voditi Damir Mesec, trener specijaliziran za trčanje, biciklizam i triatlon te hrvatski reprezentativac u ultramaratonu.

Škola trčanja predviđena je za djecu ali i punoljetne osobe, totalne početnike, bez ikakvog iskustva u ovom sportu a koji će uz stručno vodstvo trenera po posebnom programu trenirati i koje će trener URT „Nexe Team“ Našice uvesti u „svijet trčanja“ za koje je dokazano da donosi niz prednosti u smislu poboljšavanja kvalitete života te emocionalnog i mentalnog zdravlja. Za rekreativno trčanje nikada nije kasno te se slobodno možete prijaviti na sljedećoj poveznici gdje ćete naknadno biti kontaktirani o detaljima i aktivnostima: Upis u program škole trčanja URT “Nexe Team”

Pročitajte još