URT “Nexe Team” Našice aktivan i prošli vikend
07/09/2020

U subotu 05.09.2020. godine održano je peto izdanje Popišanac traila. Ova renomirana utrka dio je i Slavonsko – baranjske trail lige, a i ove se je godine tradicionalno održala u sklopu obilježavanja Dana grada Slatine pa je tako sudionike prije samog starta pozdravila dogradonačelnica Sanja Mrzljak Jovanić poželjevši im dobrodošlicu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANa stazi dužine 12 km nalazili su se trkači URT „ Nexe Team” Našice;

Vesna Janković

Mijo Benković

Mario Pavičić

Hrvoje Dundović

Na stazi dužine 25 km nalazili su se trkači URT „ Nexe Team” Našice

Jasna Plemeniti

Dragan Jović

Ana Tomiać Bernat

Dejan Perasić

Kao podrška našičkim trkačima bila je Valerija Šimić.

Našičani ovo utrku neće pamtiti po dobrome jer su tijekom utrke trkači napadnuti od stršljenova te su Jasna Plemeniti i Vesna Janković morale odustati od utrke jer su pretrpjele veći broj uboda što ih je udaljilo od daljnjeg natjecanja. Svi ostali našički trkači su uspješno završili utrku, neki sa ubodima stršljenova ali na svu sreću bez ozbiljnih zdravstvenih problema.

U popodnevni satima Vesna Janković nalazila se na proglašenju 7. „Valpovačke ljetne lige trčanja„ koje se trčalo od 20.06 do 29.08.2020. godine. U ženskoj kategoriji Vesna je osvojila izvrsno drugo mjesto te na taj način još jednom svoj „Nexe Team” dovela na postolje.

Dana 06.09.2020. godine održavala se i utrka „Rastoke trail” gdje je dionicu od 7 km uspješno savladao član URT „Nexe Team” Našice Dejan Šoufek. Našička trkačka udruga vikend je zaključila sudjelovanjem na Danima našičkog sporta gdje je udruga kao i škola trčanja prezentirala svoj rad.

Foto: ustupljene fotografije

[TheChamp-FB-Comments]