Upoznaj udruge u svom gradu i uključi se u volontiranje
11/07/2019

Upoznaj udruge u svom gradu i uključi se u volontiranje

Preplatite se
TV Našice

U sklopu projekta ,,Volontiramo i mi“ čiji nositelj je Gradsko društvo Crvenog križa Našice u suradnji sa partnerima Osnovna škola Dore Pejačević Našice, Društvo naša djeca Našice i Udruga Otvoreno srce Našice održati će volonterski program s volonterskom akcijom ,,Volontiramo i mi“.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAAkcija će biti održana 13. srpnja 2019. godine (subota) u vremenskom periodu od 08:00 do 11:00 sati u centru grada Našice gdje će se osim četiri udruge koje sudjeluju u projektu predstaviti još šest udruga: Udruga slijepih Našice, Udruga Prijateljstvo Feričanci, DVD Našice, Udruga Dar dobrote Našice, Udruga dijabetičara Našice i Motoklub ,,Racing“ Našice.

Svaka udruga će građanima predstaviti svoj rad. Cilj je animirati građane kako bi ih potaknuli na volontiranje u nekoj od udruga te će predstavljati radove svojih volontera koji će biti na prodaju kako bi se ovim akcijama prikupila financijska sredstva koja će se uplatiti na žiroračun Osnovne škole Dore Pejačević Našice koja će tim sredstvima financirati školsku i sportsku opremu učenicima iz socijalno ugroženih obitelji. Ovom akcijom također će se i obilježiti Svjetski dan borbe protiv zlouporabe droga.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji