Ukrao zlatninu
14/08/2019

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske 12. kolovoza oko 12 sati u Osijeku, 76-godišnja hrvatska državljanka u svoj stan pustila je žensku nepoznatu osobu koju ne poznaje starosti 25 do 30 godina koja joj je ponudila prezentaciju masažnog aparata. Za vrijeme dok ju je masirala u stan je ušla druga nepoznata osoba koja je iz dnevnog boravka ukrao zlatninu vrijednosti preko tisuću kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao sef

U vremenu od 30. srpnja do 13. kolovoza u Dubrovačkoj ulici, u Osijeku, nepoznati počinitelj je na prvom katu stambene zgrade na neutvrđen način otključao ulazna vrata stana 35- godišnjeg hrvatskog državljanina. Ukrao je sef s raznim dokumentima i zlatninom. Vlasniku je nastala materijalna šteta više desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. Sve su za posljedicu imale materijalnu štetu. Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, te po jedna na području Belog Manastira i Donjeg Miholjca.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji