U Našicama ukrao novac iz otključanog automobila
10/12/2019

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske u srijedu 27. studenog, oko 10,00 sati, nepoznati počinitelj je u Našicama iz parkiranog i otključanog osobnog automobila vlasništvo 37-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Feričanaca ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASARačunalna prijevara

U petak, 6. prosinca, nepoznati počinitelj je došao u posjed bankovne kartice i pina 22-godišnjeg hrvatskog državljana iz Ernestinova. Bankovnom karticom je nepoznati počinitelj na bankomatima trgovačkog centra u Osijeku podigao nekoliko tisuća kuna s računa 22- godišnjeg hrvatskog državljana. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Ukrao bicikl

Jučer, 9. prosinca, oko 8,40 sati, u Ulici Dobriše Cesarića u Osijeku, nepoznati počinitelje je iz dvorišta stambene zgrade ukrao bicikl vlasništvo 63-godišnjeg hrvatskog državljana iz Osijeka. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća koje su za posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, dvije na području Belog Manastira te jedna na području Đakova i Našica.

Foto: ilustracija

Pročitajte još