Ukrao novac iz kuće
29/11/2020

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske u vremenu od 18. do 28. studenog, u Semeljcima, nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće vlasništvo 63-godišnjeg hrvatskog državljanina ukrao novac. Vlasniku je nastala materijalna šteta oko 190 tisuća kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Policija evidentirala kršenje mjera

U protekla 24 sata policijski službenici na području Policijske uprave osječko – baranjske obavili su 202 provjere ugostiteljskih objekata i utvrdili 1 kršenje radnog vremena ugostiteljskog objekta u kojem su se nalazili gosti i nakon radnog vremena. O svemu utvrđenom slijedi obavijest državnom inspektoratu. U dojavi građana o kršenju mjera samoizolacije obavljenom terenskom provjerom potvrđeno jedno kršenje mjera. Policijski službenici su obavili 19 provjera pridržavanja mjera samoizolacije građana i utvrdila da nije bilo kršenje mjera. Svim građanima MUP skreće pažnju na važnost pridržavanja propisanih mjera i preporuka radi očuvanja vlastitog zdravlja ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Sve sumnje o kršenju mjera možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave.

 

Prometne nesreće

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće. U tri prometne nesreće četiri osobe su lako tjelesno ozlijeđene, a jedna prometna nesreća za posljedicu je imala materijalnu štetu. Na području Osijeka i Belišća dogodile su se po dvije prometne nesreće.