Ukrao novac i nakit
02/01/2019

Ukrao novac i nakit

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske tijekom prijepodnevnih sati 31. prosinca u Cvjetkovoj ulici u Osijeku nepoznati je počinitelj u bravi pronašao ključ, kojeg je vlasnik zaboravio. Otključao je vrata, ušao u stan i ukrao novac i nakit, pričinvši vlasniku materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA 

Teška krađa

Nepoznati je počinitelj, u noći s 31. prosinca na 1. siječnja, provalio u prodavaonicu na Sjenjaku u Osijeku. Počinitelj je ukrao novac i nakit, ukupne vrijednosti više desetaka tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Ukrao automobil

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari. U jutarnjim satima 1. siječnja mladić je ušao u otključani osobni automobil parkiran u Ulici Franje Račkog u Čepinu. Ključem, koji se nalazio u vozilu, stavio je vozilo u pogon te se udaljio. Vozilo, koje je pronađeno ostavljeno u Baranji, vraćeno je vlasniku. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Požar u pušnici

Oko 14 sati 1. siječnja zapalila se pušnica u Mosorskoj ulici u Čepinu. Do zapaljenja je došlo kada je vlasnik ložio vatru te se ona proširila na krovište. Materijalna šteta nastala vlasniku iznosi oko četiri tisuće kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je izvješće.

 

Razotkriven počinitelj kaznenog djela računalna prijevara

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo računalna prijevara. Mladić je u listopadu u Osijeku, na osnovu proslijeđene fotografije dobitnog listića kladionice 21-godišnjaka podigao nekoliko stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

U proteklih 48 sati na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Četiri su se dogodile na području Osijeka, po dvije na područjima Đakova i Baranje, a po jedna na područjima Donjeg Miholjca i Našica.

VEZANI TEKSTOVI

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji