Iz otključanog automobila ukrao jaknu, parfeme i torbicu
29/10/2019

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske jučer, 28. listopada u Ulici Ivana Gundulića, u Osijeku nepoznati je počinitelj iz nezaključanog auta ukrao jaknu, nekoliko komada parfema i torbicu. Vlasnici 32-godišnjoj hrvatskoj državljanki je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASANesreća na radu

U prijepodnevnim satima 28. listopada na prostor tvrtke u Đakovu, prilikom izvođenja radova na stroju 35-godišnji hrvatski državljanin, zaposlenik tvrtke zadobio je tešku tjelesnu ozljedu. U Kliničkom bolničkom centru Osijek pružena mu je liječnička pomoć gdje je utvrđeno da je 35-godišnjak zadobio tešku tjelesnu ozljedu. Policijski službenici nastavljaju s daljnjim radom oko utvrđivanja okolnosti događaja.

 

Policija pronašla provalnike

Završeno je kriminalističko istraživanje nad četiri hrvatska državljanina za koje je utvrđeno da su počinili kazneno djelo teška krađa. U vremenu od 15. listopada 2018. godine do 9. kolovoza 2019. godine, izvršili su provalu u kuću, koristili ju te većinu namještaja i tehnike ukrali iz kuće. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. Sve prometne nesreće su za posljedicu imale materijalnu štetu. Jedna se dogodila na području Osijeka, tri na području Donjeg Miholjca i dvije na području Našica. Na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su dva vozača bicikla, jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač teretnog automobila, koji su imali nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi.

Najveću prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su u 15,40 sati u Jelisavcu, kada su u nadzoru prometa zatekli 52-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Jelisavca, koji je upravljao biciklom nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi od 1,71 grama po kilogramu.

Jučer, u 22,05 sati u Osijeku, policijski službenici zaustavili su teretni automobil s kojim je upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin iz Višnjevca. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 1,62 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

U 23,10 sati u Donjoj Motičini, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a kod 31-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 2,18 grama po kilogramu.

Pročitajte još