Ukrao bicikl
05/11/2019

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske nepoznati je počinitelj 3. studenog, u Drinskoj ulici u Osijeku, ukrao bicikl s dječjom sjedalicom koji se nalazio u stambenoj zgradi. Krađom je 30-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao plastični čamac

U vremenu od 1. srpnja do 21. listopada u Bilju, na Biljskom jezeru, nepoznati je počinitelj ukrao plastični čamac u vlasništvu 75- godišnjeg hrvatskog državljanina. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Požar

Jučer, 4. studenog, u Osječkoj ulici, u Belom Manastiru došlo je do požara na način da je 80-godišnja vlasnica obiteljske kuće ložila peć na kruta goriva na način da je za potpalu koristila benzin. Uslijed nekontroliranog širenja vatre zadobila je površinske opekline. Prevezena u Klinički bolnički centar Osijek, gdje su joj konstatirane lake tjelesne ozljede. Požar su ugasili susjedi i vatrogasci Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Beli Manastir. Materijalna šteta se cijeni na više tisuća kuna.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena dok su četiri prometne nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.

Dvije su se dogodile na području Osijeka, tri na području Đakova i jedna na području Našica.

Jučer, 4. studenog u 18,05 sati u Velimirovcu, u nadzoru prometa zatečen je 52-godišnji hrvatski državljanin iz Velimirovca, koji je upravljao biciklom te mu je utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 2,39 grama po kilogramu.

U 4,20 sati u Osijeku, na raskrižju ulica Mije Kišpatića i Zmaj Jove Jovanovića, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom a kod 25-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka, koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 1,39 grama po kilogramu. Vozač je sukladno Prekršajnom zakonu smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte još