Krađa bicikla
30/10/2019

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske tijekom poslijepodnevnih sati 29. listopada nepoznati je počinitelj u Ulici Augusta Cesarca u Donjem Miholjcu ukrao bicikl. Materijalna šteta nastala 50-godišnjem vlasniku iznosi nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAInternet prijevara i iznuda

Tijekom listopada 22-godišnji hrvatski državljanin putem društvene mreže stupio je u kontakt s nepoznatom osobom koja joj je, za novčani iznos od više tisuća kuna, obećala dati rezultate namještenih nogometnih utakmica. Nakon što ih više nije htio uplaćivati nepoznati počinitelj mu je prijetio. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Oštećenje tuđe stvari

Tijekom noći s 24. na 25. listopada, nepoznati je počinitelj na više fasada obiteljskih kuća u Ulici kralja Tomislava u Belom Manastiru sprejom ispisao razne ljubavne poruke. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća. U tri prometne nesreće šest osoba je lakše ozlijeđeno, dok je u pet prometnih nesreća nastala materijalna šteta. Četiri su se dogodile na području Osijeka i četiri na području Đakova.

Jučer 29. listopada u 00,35 sati u Ivanovcu, policijski službenici u nadzoru prometa zaustavili su 34-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Ivanovca, koji je upravljao biciklom, nedozvoljenom koncentracijom alkohola u krvi od 1,13 grama po kilogramu.

U 18,40 sati u Šodolovcima, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom a kod 34-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Kešinaca, koji je upravljao osobnim automobilom, utvrđena je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 1,06 grama po kilogramu.

Pročitajte još