Ukrali nakit i novac
19/08/2019

Preplatite se
TV Našice

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske između 24. srpnja i 17. kolovoza nepoznati je počinitelj provalio u stan u Zelenom polju u Osijeku. Iz prostorija stana počinitelj je ukrao nakit vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Nepoznati je počinitelj, između 8. i 17. kolovoza provalio u obiteljsku kuću u Banovoj ulici u Osijeku. Počinitelj je ukrao nakit i novac. Vlasnici je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao bicikl

Nepoznati je počinitelj, tijekom prijepodnevnih sati 16. kolovoza, ukrao bicikl parkiran u Ulici pape Ivana Pavla II u Đakovu. Vlasniku je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Ne ostavljajte vrijedne predmete u vozilu

Tijekom poslijepodnevnih sati 17. kolovoza nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil parkiran u Ulici Stjepana Radića u Forkuševcima. Počinitelj je ukrao mobitel, nekoliko stotina kuna i bankovne kartice. Vlasnici je nastala materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske i događaji u prometu

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osamnaest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih petnaest nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Osam se dogodilo na području Osijeka, četiri na području Belišća, tri na području Đakova, dvije na području Našica, a jedna na području Baranje.

Od 16. do 18. kolovoza na području ove policijske uprave policijski su službenici zaustavili 20 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (16 vozača osobnih automobila i četiri vozača bicikla). Od navedenog broja utvrđenih prekršaja alkohola, 16 prekršaja upravljanja vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirano je prilikom provođenja pojačanih mjera 17. i 18. kolovoza.

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su 17. kolovoza u 15,30 sati u Đurđenovcu, kada su zaustavili biciklistu, 51-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Đurđenovca, koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 3,38 grama po kilogramu.

U subotu, 17. kolovoza, u 10,20 sati u Laslovu se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Počinitelj, 83-godišnji hrvatski državljanina iz Laslova, vozač osobnog automobila upravljao je vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,41 grama po kilogramu.

Istoga dana u 18,15 sati u Trnavi se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozaču osobnog automobila, 24-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Viškovaca, policijski službenici evidentirali su prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu.

Također 17. kolovoza, u 21,10 sati, policijski službenici zaustavili su u Josipovcu osobni automobil kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin iz Solina. Vozač je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 0,89 grama po kilogramu. Uhićen je sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

U nedjelju, 18. kolovoza u 1,25 sati na raskrižju ulica Kamila Firingera i Franje Kuhača u Osijeku, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 40-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,54 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.

[TheChamp-FB-Comments]

Vjenčanja i drugi vama važni događaji