Ukrala nakit iz kuće
13/12/2019

Kako nam javljaju iz PU osječko – baranjske provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 25-godišnja hrvatska državljanka iz Budimaca, u večernjim satima 02. prosinca, ušla u otključanu kuću u Belom Manastiru vlasništvo 28-godišnjeg hrvatskog državljana i ukrala različiti nakit. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAUkrao peć i dokumente

U vremenu od 11. do 12. prosinca, od 16,00 do 10,30 sati, u Kitišancima, nepoznati počinitelj je provalio metalni kontejner koji se nalazio u voćnjaku vlasništvo 66-godišnjeg hrvatskog državljana iz Kitišanaca i iz kontejnera ukrao peć na kruta goriva i poslovne dokumente. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Krađa osobnog automobila

Jučer, 12 prosinca, oko 21,00 sat, u Osječkoj ulici u Valpovu, nepoznati počinitelje je sa parkirališta ukrao otključani osobni automobil vlasništvo 51-godišnjeg hrvatskog državljana iz Valpova. Vlasnik je oštećen za više tisuća kuna. Za nepoznatim počiniteljem se traga.

 

Krađa novca

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 60-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, u podnevnim satima 5. prosinca ukrao novac iz kuće u Osijeku u kojoj je boravio 52-godišnji hrvatski državljanin iz Bilja. Krađom novca 52-godišnjak je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu podneseno je posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirali smo pet prometnih nesreće koje su posljedicu imale materijalnu štetu. Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, jedna na području Belog Manastira i jedna na području Našica.

Ostali događaji

Na području Policijske uprave osječko – baranjske u protekla 24 sata policijski službenici su u prometu zaustavili dva vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Najveća prisutnost alkohola u krvi utvrđena ja jučer, 12. prosinca, oko 0,41 sati, kada su policijski službenici na državnoj cesti D212 zaustavili osobni automobil s kojim je upravljao 36-godišnjih hrvatski državljanin iz Kozarca. Vozaču je utvrđena nedozvoljena prisutnost alkohola u krvi od 2,22 grama po kilogramu. Vozaču je sukladno članku 137. Prekršajnog zakona određen smještaj u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Pročitajte još