U nevremenu koje je zadesilo Našice 11 osoba ozljeđeno
04/08/2020

Foto: TV Našice,facebook,čitatelji

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAKako smo saznali u toku popodneva, u ovom velikom nevremenu koje je zadesilo našički kraj 11 osoba je ozlijeđeno, od toga 10 lakše i jedna je teže ozlijeđena osoba prevezena u Osijek u bolnicu.

Nažalost, kako smo izvijestili već prije Našice, ali i prigradska naselja danas oko 14 sati zadesila je velika vremenska nepogoda, oluja koja je pred sobom nosila sve što je mogla. Padali su crijepovi kuća, dimnjaci, veliki broj stabala, a kako smo saznali sve to je izazvalo i veliku materijalnu štetu. 

Na terenima, jer ih ima na 100-tine, neumorno rade vatrogasne službe, policija, Našički park, djelatnici bolnice i svi oni koji su u ovakvim za to odgovorni. Isto tako na terenu su i djelatnici vodovoda, HEP-a koji saniraju nastale štete te mole sve sugrađane za strpljenje, jer varova je puno, ali će svi doći na red. Pomaže se koliko se može, a štete koje su nastale nakon ovog nevremena, kakvo se ne pamti u zadnjih 100 godina će se zbrajati još dugo. 

Nažalost, nevrijeme i dalje nastavlja svojim tempom, grmi i sijeva tako da budite oprezni, jer koliko se čini još nije sve prošlo.

Ovakvu oluju nije izdržalo niti najstarije drvo u Martinu.