U našičku socku pristižu vrijedne donacije za potrebite
04/04/2020

Nakon vrijedne donacije Grada Našica u vrijednosti 20 000 kuna za kupovinu prehrambenih i higijenskih potrepština koje će biti podijeljene korisnicima, našičkoj socijalnoj samoposluzi pristižu i broje druge donacije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASATako je ovih dana u socijalnu samoposlugu stigla vrijedna donacija potrebnih namirnica koju su prikupili mještani Lađanske. Još jedna u nizu izdašnijih donacija stigla je iz firme Dukat d.d. koji je donirao čokoladne proteinske pločice. Predsjednik udruge Robert Kresić rekao je kako je donacija došla u pravi trenutak jer idući tjedan, taman pred Uskrs, razvozit će se novi krug paketa za korisnike koji će između ostalog u paketu dobiti i ove pločice.

“U doba epidemija virusa COVID-19, kada ne možemo imati naše redovite akcije, a našim korisnicima razvozimo hranu koje je sva manje na našim policama, ovakve donacije su od iznimne važnosti jer osim što pomažu našim korisnicima i nama daju snagu za ustrajnost.” – rekao je Robert Kresić te se zahvalio svima velikog srca koji sudjeluju u opskrbi potrebitih.

Svi ostali koji žele pomoći, mogu to učiniti uplatom novčanih sredstava na IBAN udruge: HR35 2402 0061 1006 9787 7 (potrebno je u opis plaćanja staviti “donacija za kupnju hrane”) ili kupnjom namirnica. Namirnice kupljene u Konzumu mogu se ostaviti u košari Socijalne samoposluge, a ukoliko ih se želi dostaviti u samoposlugu, potrebno je kontaktirati predsjednika Roberta na broj 098 180 9761 te će se doći otvoriti samoposluga kako bi se mogle ostaviti donacije.

Foto: arhiva

Pročitajte još