U Našicama predstavljena kandidatura dr.Silve Miškulin za gradonačelnicu grada Našica ispred stranke Domovinski pokret
27/03/2021

26. ožujka 2021., Našice – dr.Silva Miškulin, predsjednica ogranka Domovinskog pokreta Našice predstavila kandidaturu za gradonačelnicu grada Našica uz prisustvo kandidatkinje Domovinskog pokreta za županicu Osječko-baranjske županije dr. Vesnu Vučemilović, ujedno i saborsku zastupnicu te saborskog zastupnika Domovinskog pokreta Stipu Mlinarića Ćipu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA„Činjenica je da život u gradovima poput Našica ima svojih prednosti, to su gradovi koji su idealni za obiteljski život, ali i nažalost bilježimo negativne trendove“, istaknula je Vučemilović.

Vučemilović je dodala da na pitanje „Zašto se ovim bavite?“ može odgovoriti samo slijedeće, da ona ima rezultate koje ima „duopol“ u Hrvatskoj već dvadeset godina, nikad se ne bi kandidirala ni za mjesto u mjesnom odboru.

„Sretna sam što imamo odličnu kandidatkinju koja ne dolazi iz nekog političkog inkubatora poput nekih drugih, koja ne dolazi sa zaleđem od dvije, tri stranke koje su promijenili. Ne dolazi od desne ili lijeve opcije, nego je ona ta koja uistinu može ovom gradu ponuditi ono što mu treba“, izjavila je Vučemilović.

Stručnost, znanje, čestitost i poštenje je navela Vučemilović kao kvalitete koje ističu kandidatkinju za gradonačelnicu grada Našica, dr. Silvu Miškulin.

„Drago mi je da sam danas na predstavljanju kandidatkinje za gradonačelnicu grada Našica. Domovinskom pokretu ne nedostaje žena, imamo stručne, dobre, profesionalne i nadasve poštene“, istaknuo je Mlinarić.

Nadovezao se na stanje u Hrvatskom saboru i vladi te dodao kako će negativne posljedice ove vlasti dalje današnja djeca najviše osjetiti.

„Prodali su nam sve, ali naš ponos nije na prodaju“, izjavio je Mlinarić.

Mlinarić je istaknuo da Zakon o civilnim žrtvama ne može na taj način funkcionirati i da ne mrzi nikoga, ali želi da se zna tko je zaslužio odštetu u državi Hrvatskoj.

„Iznimna mi je čast što sam nositeljica liste i kandidatkinja za gradonačelnicu grada Našica ispred Domovinskog pokreta“, započela je dr.Miškulin

Dr.Miškulin je istaknula kako bez obzira na posao doktorice školske medicine koji obavlja već više od dvadeset godina, dolazi iz jednostavne, obične i časne obitelji.

„Inače sam specijalist školske i adolescentne medicine i članica Hrvatskog Katoličkog liječničkog društva, ali najveća dužnost koju obavljam je ona majke i supruge“, istakla je dr. Miškulin.

Kroz svoj rad je upoznala mnoštvo dobre djece i roditelja gdje je najbolje stekla uvid u sve teške brige koje muče ljude.

„Moramo učiniti sve, apsolutno sve da spriječimo odlazak djece iz Našica pod svaku cijenu. To nam svima treba biti prioritet bez obzira na stranačku pripadnost“, dr. Miškulin je navela kao najbitniju stvar.

Dodala je kako su je nužna promjena u uvjetima obrazovanja da bi bili spremni na tehnologiju 21. stoljeća.

„Mlade treba što više stipendirati, a potom im omogućiti da se vrate u Slavoniju i javno zapošljavanje prema njihovim sposobnostima“, izjavila je Miškulin.

Navela je kako čovjek uvijek treba biti na prvom mjestu i kako Domovinski pokret uvijek o tome vodi brigu. Pozvala je ljude na izlazak na lokalne izbore i tako potakla promjenu sadašnje situacije i ne zavidnog stanja.

Ustupljene fotografije i tekst