U Donjoj Motičini razbio staklo na ugostiteljskom objektu i oštetio automobil
29/10/2020

Kako doznajemo iz PU osječko – baranjske dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u subotu, 26. rujna ove godine, oko 23,50 sati, u Donjoj Motičini, 28-godišnji hrvatski državljanin iz Našica počinio kaznena djela „Oštećenje tuđe stvari“ na štetu 25-godišnje hrvatske državljanke iz Našica i 19-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Donje Motičine. U večernjim satima, 28-godišnjak je došao ispred ugostiteljskog objekta u Donjoj Motičini te podesnim predmetom razbio staklo na zaključanim ulaznim vratima ugostiteljskog objekta vlasništvo 25-godišnjakinje iz Našica. Udaljavajući se od ugostiteljskog objekta, 28-godišnjak je na parkiranom osobnom automobilu polomio plastični blatobran vlasništvo 19-godišnjaka iz Donje Motičine. Protiv 28-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi Posebno izvješće.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAPosjedovao zračnu pušku bez dozvole

Jučer, 28. listopada, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske obavili su pretragu doma i drugih prostorija u mjestu Strizivojna i pretragu osobnog automobila vlasništvo 21-godišnjeg hrvatskog državljanina. Obavljenim pretragama policijski službenici pronašli su i oduzeli zračnu pušku. Protiv 21-godišnjaka policija podnosi optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

 

Pronađen kradljivac bicikla

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u nedjelju, 1. ožujka ove godine, oko 22 sata, u Osijeku, ispred igraonice, 20-godišnji hrvatski državljanin iz Zagreba ukrao bicikl vlasništvo 44-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Podravlja. Protiv 20-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi Posebno izvješće.

 

Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko – baranjske

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Na području Osijeka dogodile su se četiri prometne nesreće, dvije na području Đakova i po jedna prometna nesreća na području Donjeg Miholjca i Belišća.

Jučer, 28. listopada, na području Policijske uprave osječko – baranjske u prometu su zaustavljena 6 vozača (4 vozača osobnog automobila i 2 bicikla) koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi, a dva vozač osobnog automobila odbili su test ma droge. Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 23 sata, u Bilju, kada je u prometu zaustavljen 36-godišnji hrvatski državljanin iz Bilja. Vozaču bicikla evidentirana je prisutnost alkohola u krvi od 1,63 grama po kilogramu.

[TheChamp-FB-Comments]