Tvornica cementa NEXE d.d. nagrađena certifikatom „Prijatelj kupaca“
26/11/2020

Tvornica cementa i vodeći proizvođač, prijevoznik i ugrađivač svježeg betona u Republici Hrvatskoj NEXE d.d, nagrađena je međunarodnim „ICERTIAS Customers’ Friend” certifikatom čime je prepoznata vrhunska razina usluge tvrtke. Certifikat „Prijatelj kupaca“, koji dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Zurichu u Švicarskoj, certifikacijski je program i medalja kojom se mogu pohvaliti samo tvrtke, proizvodi i usluge koji svojim kupcima nude provjereno vrhunsko iskustvo.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASAMeđunarodna organizacija ICERTIAS se tijekom analize fokusirala na kvalitetu odnosa tvornice NEXE sa svojim kupcima, odnosno klijentima, zaposlenicima, poslovnim partnerima, i općenito na cjelokupan imidž tvornice cementa NEXE u Hrvatskoj. Tijekom istraživanja, analiza se provodila kroz četiri temeljna „stupa“ – reputacija, komunikacija i društvene mreže, korisničko iskustvo te povjerenje – ali i kroz dodatne podskupine koje je potrebno zadovoljiti. U konačnici, NEXE je dobio međunarodni certifikat zahvaljujući visokim ocjenama u ukupno 21 kategoriji.

 

Čast nam je što je i na ovaj način prepoznata kvaliteta naših usluga. Uz kvalitetu proizvoda, prioriteti u poslovanju tvornice NEXE oduvijek su nam zadovoljstvo kupaca te naših zaposlenika. Pristup koji primjenjujemo i zahvaljujući kojem nam je međunarodna organizacija ICERTIAS dodijelila međunarodni certifikat „Prijatelj kupaca“, rezultirao je brojnim partnerskim odnosima i dugogodišnjim poslovnim suradnjama.“ – istaknuo je Josip Ergović, član Uprave NEXE d.d.

 

Tvornica cementa NEXE d.d. redovito prati kvalitetu proizvoda i nove trendove u proizvodnji kako bi unaprijedila svoje poslovanje na zadovoljstvo svojih klijenata, te provodi poboljšanja na području tehničko – tehnoloških procesa, uvodi nove, ali i poboljšava postojeće proizvode. Najnoviji trendovi prate se i u procesu pakiranja, pa je NEXE prva tvornica u regiji koja je instalirala liniju pakiranja koja omogućava ultrazvučno potpuno zatvaranje vreća i čiju tehnologiju odlikuje minimiziranje rasipanja cementa prilikom paletizacije, pri utovaru i istovaru, i općenito prilikom manipulacije proizvodom čime se osigurava čišći radni okoliš, što dovodi do bolje ekološke prihvatljivosti ovakve ambalaže. Sve te novosti u proizvodnom programu, ambalaži, mogućnostima otpreme, zahtjevima obvezujuće zakonske regulative i slično, prodajni predstavnici ažurno komuniciraju kupcima putem raznih kanala u svim zemljama u koje NEXE izvozi svoje proizvode.

 

Tvornica cementa NEXE d.d. najveća je tvrtka u poslovnom sustavu vodećeg regionalnog proizvođača građevinskih materijala Nexe Grupa. Nexe cement, s paletom od šest vrsta portlandskog cementa opće namjene i zidarskim cementom Namalom, osim na domaćem tržištu, prisutan je i na izvoznim tržištima, od Srbije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, do Slovenije, Austrije i Rumunjske, s udjelom izvoza od 60 posto u ukupnoj prodaji.

 

Foto: ustupljene fotografije